Още с появата  на кастингите по-големия брат на Константин предизвикал

...
Още с появата  на кастингите по-големия брат на Константин предизвикал
Коментари Харесай

Братът на Коцето и Благо се събраха в едно племе в Сървайвър (Светьло и бившия футболист крият стара вражда)

Още с появата  на кастингите по-големия брат на Константин провокирал скандал. Един от претендентите, който също взел участие на предварителния асортимент на участниците  за Сървайвър споделил пред кореспондент на прочут всемирски уебсайт, че Светослав Славчев се озовал напряко на последния кастинг. Той бил утвърден незабавно без да се явява на другите срещи с екипа на продукцията, които били най-малко 5 или 6.

Веднага го присъединили като се оправдали, че Светльо бил постоянен на всичките кастинги до в този момент на приключенското шоу. Но чак в този сезон получил късмет да се изяви и да завоюва популярност като брат си.

Само, че измежду множеството претенденти останал горчивия усет, че връзкарството е на респект измежду уредниците на риалити предаването.

Отначало по проект Светослав и Благо трябвало да бъдат в едно племе. Но това  не станало действителност тъй като се схванало, че двамата крият остаряла омраза и не се спогаждат.

Ако  си спомняте братовчедката на братя Славчеви фолк звездата Лиана имала 9-месечна спекулация с футболиста. Който зарязал поради нея майката на двете си деца Христина. Която одеве била родила щерка му.

Само, че връзката на чалгаджийката и футболиста претърпя провал и те се разделиха. И както се чака аргументите да се разкарат били доста.

Най-много обаче чалга звездата била гневна на Благо, че не я защитил от обвиняванията, че изоставил малко бебе, поради една вълшебница. Освен това футболистът я карал да зареже пеенето и той да поеме издръжката й.

Лиана не премълчава и още нещо. Бившият й от който роди щерка си и който бе изпъден позорно от България непрестанно заплашвал влюбените. Благо обаче не посочил мъжки темперамент, а траял да слуша безразличен какви ги приказват за обичаната му.

А още по-травмирана била певицата когато някой почнал да й насочва закани против щерка й по телефона. Нямало по какъв начин да потвърди кой е злосторника, само че най-вероятно идвал от страната на някой непосредствен на Христина.

Тогава Лиана прекратила всевъзможни връзки с обичания си, който не я защитил, а траял да слуша, вместо да се намеси и да забрани да наскърбяват дамата, в която е влюбен.

Така, че в този момент когато Светослав и Благо са в едно племе не очаквайте да станат първи  другари и да загърбят остарялата си омраза.

Източник: lifeonline.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР